Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمین لرزه‌ حوالی ساعت ۱۱ و ۱۴ دقیقه امروز سه‌شنبه برای دومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته سفید سنگ در حوالی شهرستان فریمان را لرزاند که به گزارش مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران، این زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به بزرگی ۳.۶ ریشتر رخ داد که در مشهد نیز احساس شد.
شب گذشته نیز زمین لرزه‌ای  به بزرگی ۴.۲ ریشتر در ساعت ۲۲ و ۵۷  دقیقه و ۴۹ ثانیه در عمق ۹ کیلومتری زمین در منطقه سفیدسنگ شهرستان فریمان خراسان رضوی رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زمین لرزه شب گذشته سفیدسنگ که در شهرهای مشهد، فریمان و تربت‌جام احساس شد تلفات جانی در پی نداشت.

همچنین ۲ زمین لرزه به بزرگی ۳.۶ و ۲.۶ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) حوالی ظهر امروز (سه‌شنبه) سرخس در استان خراسان رضوی را لرزاند.

رضا آسایش‌پور روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای بررسی این که آیا این زمین لرزه‌ها با هم ارتباط معنی داری در آینده خواهند داشت نیاز به پردازش داده‌ای میدانی و اعزام نیرو به هر ۲ منطقه است تا به نتیجه‌ای در این موضوع برسیم که آیا تغییراتی در روند گسل‌ها مشاهده می شود یا خیر؟
وی با اشاره به این که، تخلیه انرژی درونی زمین از ساده‌ترین روش و در محل شکستگی روی پوسته زمین رخ می‌دهد و این شکستگی‌ها همان گسل نامیده می‌شوند ادامه داد: هر جایی که گسلی وجود داشته باشد احتمال وقوع زلزله نیز در آنجا وجود دارد.
رییس مرکز لرزه نگاری خراسان رضوی گفت: در اطراف مشهد نیز گسل‌های شناخته شده‌ای مانند سنگ بست - شاندیز و کشف رود وجود دارد که سازمان زمین شناسی نیز  وجود آنها را نیز تایید کرده است.
آسایش‌پور با اشاره به سوابق زمین لرزه در منطقه سفید سنگ فریمان افزود: قبل از وقوع زلزله ۴.۲ دهم ریشتر که روز گذشته به وقوع پیوست در ۱۹ فروردین سال ۱۳۹۶ نیز زمین لرزه‌ای با شدت ۶.۲ دهم ریشتر در همین منطقه رخ داد که بر اثر آن چهار روستا تخریب و ۲ نفر کشته و ۱۷ نفر نیز زخمی شدند که با پس لرزه‌های طولانی بعد از آن واقعه همراه بود و دوباره در همان منطقه، شاهد زلزله هستیم.
وی ادامه داد: پس از وقوع زلزله دیشب،  صبح امروز یک پس لرزه با بزرگی ۲.۲ ریشتر و یک لرزه دیگر در ظهر امروز با شدت ۳.۶ ریشتر به وقوع پیوست که نشان از روند کاهشی قدرت پس لرزه ها نسبت به لرزه روز گذشته است.
رییس مرکز لرزه نگاری خراسان رضوی گفت: به صورت خاص نمی‌توان اعلام کرد که آیا بعد از این زلزله، امکان وقوع دوباره زمین لرزه با شدت بیشتر در این گسل وجود دارد یا خیر؟  زیرا میزان انرژی ذخیره شده در گسل و مقدار انرژی آزاد شده اکنون قابل محاسبه نیست به همین دلیل به صورت قطعی در مورد آینده گسل نمی‌توان اظهار نظر کرد.  
آسایش‌پور با بیان این که به صورت نسبی ساختمان‌ها و سازه هایی که مطابق با آیین نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله موسوم به استاندارد ۲۸۰۰ مهندسی در ایران ساخته شده باشند اثرات کمتری در مقابل زلزله‌های با قدرت ۶ ریشتر خواهند داشت اظهار کرد: ساختمان‌های قدیمی به خصوص در مناطق روستایی که به صورت ناایمن و با پشت‌بام های سنگین همراه با مصالح نامناسب ساخته می شوند با وقوع زلزله با درجات کمتر، امکان تخریب بسیاری همچون زلزله بم خواهند داشت.

برچسب‌ها تربت جام مشهد فریمان سفیدسنگ سرخس بم دانشگاه تهران زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تربت جام مشهد فریمان تربت جام مشهد فریمان سفیدسنگ سرخس بم دانشگاه تهران زلزله اخبار کنکور خراسان رضوی وقوع زلزله زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رحیم فلاح‌زاده اظهار کرد: با توجه به اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وجود شرایط جوی ناپایدار و بارندگی‌های شدید و احتمال وقوع سیلاب، تدابیر لازم برای رفع سریع اختلالات و برقراری پایداری ارتباطات توسط کارکنان مخابرات منطقه خوزستان انجام شده است.

وی افزود: تیم‌های فنی، عملیاتی و پشتیبانی مخابرات منطقه خوزستان برای هرگونه اختلالات احتمالی ناشی از وجود بارش‌های سنگین و وقوع سیلاب احتمالی، به همراه تجهیزات و ملزومات مورد نیاز در حالت آماده‌باش کامل بودند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان خاطرنشان کرد: با تدابیر اندیشیده شده و اقدامات صورت گرفته توسط تیم‌های فنی، عملیاتی و پشتیبانی، شبکه‌های ارتباطی سیار، ثابت و دیتا پایدار بوده و در حال حاضر تمام ارتباطات مخابراتی نرمال و به حالت عادی برقرار است.

فلاح‌زاده تصریح کرد: در طول مدت بارندگی، اختلالات به صورت عمده در شبکه‌های ارتباطی وجود نداشته است و اختلال و قطعی در بعضی سایت‌های شبکه همراه اول که به دلیل قطعی شبکه برق ناشی از طوفان و بارندگی سنگین به وجود آمده بود، با پیگیری‌های مستمر، رفع و نرمال شد.

وی اضافه کرد: بر همین اساس، در همان ابتدای شرایط جوی و قطع شبکه برق، هاب سایت‌ها با موتور برق وارد شده و در حال حاضر وضعیت شبکه ارتباطی نرمال و پایدار است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: با تمهیدات و تدابیر اندیشیده شده و رصد و پایش لحظه‌ای شبکه‌های ارتباطی، با تلاش‌های شبانه‌روزی و هدایت تیم‌های آماده‌باش فنی، عملیاتی و پشتیبانی مخابرات منطقه خوزستان، با وجود شرایط جوی و بارش‌های سنگین طی چند روز گذشته، در حال حاضر شبکه‌های ارتباطی سیار، ثابت و دیتا نرمال و ارتباطات مخابراتی در وضعیت پایدار است.

دیگر خبرها

  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • ۵ مصدوم در سانحه رانندگی در خواف
  • بندرچارک لرزید
  • کشته شدن مردی که با خودرو به موانع امنیتی کاخ سفید برخورد کرد
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • سیلاب در محور قدیم رباط سنگ -رباط سفید -مشهد